Over ons

Welkom bij Asbestify, jouw betrouwbare partner in asbestbeheer en -controle. Wij zijn een toegewijd duo van asbestdeskundigen met meer dan 5 jaar gecombineerde ervaring in de branche. Ons doel is om jouw omgeving veiliger te maken en je te voorzien van een asbestattest dat dit weerspiegelt.

Asbestattesten en staalnames

Wij zijn Stef en Cedric en wij begrijpen dat asbest een zorgwekkend onderwerp kan zijn voor velen, daarom hebben wij ons erop toegelegd om deze zorg uit handen te nemen. Of het nu gaat om een thuisomgeving, een kantoorgebouw of een industrieel terrein, wij hebben de kennis, vaardigheden en ervaring om grondige inspecties uit te voeren, passend advies te geven en de juiste maatregelen te treffen.

Onze diensten omvatten asbestattesten en staalnames. Met behulp van de nieuwste technieken en apparatuur, kunnen we accurate testen uitvoeren en zo nodig monsters nemen voor verdere analyse. Wij leveren gedetailleerde rapporten en adviseren over de beste stappen voor het beheer en de verwijdering van asbest, mocht dit nodig zijn.

Jouw betrouwbare partner

We hebben een reputatie opgebouwd van integriteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Jouw veiligheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteiten. Wij geloven in transparantie en open communicatie en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

Wij zijn er om je te helpen en kijken uit naar de mogelijkheid om samen te werken voor een veiligere en gezondere omgeving.

over ons img1
Nieuw project 1

Stef Peeters

Asbestdeskundige

+32 497 19 37 88

Nieuw project 2

Cedric van den eynde

Asbestdeskundige

+32 497 55 10 45